Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Το μεταγραφικό ....μπάτζετ του Παναθηναϊκού και το «αάμα φύγει ο Μήτρογλου τι θα γίνει;»* «Τρέχουν» οι εξελίξεις στην Πανάθα! Δεν το συζητώ, 120 εκατ. ευρώ θεωρούνται …μυθικό ποσό για τα σημερινά ποδοσφαιρικά, οικονομικά, δημοσιονομικά, κοινωνικά κ.τ.λ. της «μνημονιακής» Ελλάδας. Να πατάμε στην Γη. Δικαίως διαψεύσθηκαν.

Ένα θα πω: αν βάλουμε τα χρέη στην «άκρη», για να γίνει πάλι ανταγωνιστική η ομάδα σε επίπεδο πρωταθλητισμού και ευρωπαϊκό, χρειάζεται κατευθείαν ένα minimum επιπλέον «μικτό» μπάτζετ καμιά 15-20αριά εκατομμύρια, για μεταγραφές, συμβόλαια, εφορία.
Κοντά στα δυο «τάληρα» μόνο για συμβόλαιο σε τρεις παίκτες που θα «κάνουν την διαφορά» αμέσως…
* Άμα φύγει ο Μήτρογλου Γενάρη, βρε, που θα βρει ο ΟΣΦΠ …νέο «Μήτρογλου»;
Μέχρι που χάνει και το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ. Ο δε Μίτσελ σπεύδει να προετοιμάσει το έδαφος («δύσκολα θα τον κρατήσουμε») λες και …ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη.
* Δεν θα κάνει τέτοιο λάθος ο Μαρινάκης, εκτός αν την «πάθει» από την ρήτρα των 8 εκατ. Ιδέα: ας βάλει ο Ιβαν καμιά ρώσικη να τα δώσει και τους τα …δίνει! Μόνο από τον όμιλο του Ch.L. –με απευθείας πρόκριση ως πρωταθλητής- θα πάρει ένα 20σάρικο…  
* Άντε να «ανεβάσει» και ο «Τίγρης» την ΑΕΚ Super League με δική της γηπεδάρα, να «φορτσάρει» ο Παναθηναϊκός, να επιμείνει βεβαίως, βεβαίως ο «τσάρος της Τούμπας» στην επένδυση του, όπως φαίνεται ότι πράττει, μπας και αποκτήσει η Ελλάδα ξανά …ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα. Θα βαρέθηκε και ο Μαρινάκης να παίζει μόνος του ο Ολυμπιακός!
* Γιατί και τα εισιτήρια πάνε από το κακό στο χειρότερο. Κρίση, κρίση αλλά τι να πληρώσει να πάει να δει ο άλλος, σε ένα πρωταθληματάκι που καλή ώρα τελειώνει από …Νοέμβρη μήνα – και με τηλεοπτική μετάδοση σε όλα τα ματς;
* Τελευταία αγωνιστική κόπηκαν 29.000 «κομμάτια» και τα 20.000 «σκάρτα» στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Που σημαίνει ότι εξαιρουμένου του κεκλεισμένων των θυρών της Λεωφόρου, τα άλλα 7 ματσάκια είχαν «συγκομιδή» όλα μαζί 9.000 και κάτι «τεμάχια». Εκ των οποίων τα μισά περίπου έκοψε ο Ολυμπιακός στην Κομοτηνή. Χαίρετε!
* Εις το επανειδείν…            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου